Nyhed

19. January 2012

GaBoost er live

indeksdecember2011

Efter mere end et års arbejde og forberedelse, så er GaBoost nu 100% i luften. Der er blevet launchet, og de første rapporter er sendt ud. Læs mere om launch og de første rapporter.

Launch i december

I december 2010 blev ideen bag GaBoost offentliggjort på bloggen www.webanalytiker.dk og der skulle gå et år før det gik live. Den 12. december 2011 skete det så, og hurtigt kom der ansøgninger og webshops blev godkendt. I løbet af blot 3 dage var der 45 tilmeldte. I den travle december nåede tilmeldingstallet op på 76 webshops i alt.

Gratis Analytics rapporter til alle tilmeldte

I går aftes fik alle de tilmeldte så deres første gratis rapporter. Det var nogle super spændende tal, for der er ingen tvivl om at julemåneden rykker meget hos nogle, men samtidig er der shops, der ikke mærker nogen stigning i salget. Generelt set steg besøgtallet en smule, men konverteringsraten bankede derimod voldsomt opad. Så pengene sidder mere løst og der skal købes ind når det er december.

Allerede dagen efter er der kommet super feedback og på Twitter ses:

“Så røg rapporten fra @gaboost ind i indbakken. Godt hurtigt overblik over indsatsområder, og beskeder der er til at forstå. #ehandel”
- @dalsgaard

“Super cool! Kan varmt anbefales til webshops”
- @AnnChristine_

“Spændende rapport fra @gaboost – dejligt at starte ud med november og december måned :)
- @ChristinaHusk

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du tilmelde dig her på sitet og blive en del af indekset og få næste måneds rapport.

Modtag gode tips og nyheder

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar


4 − 4 =

Flere nyheder