Index Rapport

Gratis

Det får du

GaBoost Index Rapport er en gratis månedlig rapport, der sammenligner dine Google Analytics-data med data fra andre webshops. På den måde får du altid indsigt i, hvor du ligger i forhold til dine konkurrenter. Alle data er på baggrund af gennemsnit af minimum 10 webshops, så dine data er 100% fortrolige.

Du får data og indsigt, på baggrund af mere end 350 deltagende webshops. Sammen med rapporten får du derudover gode tips, rabatter, info om værktøjer og andet, der kan hjælpe din webshop med at sælge mere. Alt sammen er helt gratis.

Tilmeld

Fordele

  • Hver måned får du en gratis rapport, der sammenligner din konverteringsrate, bouncerate, besøgstendens og meget mere med de andre shops i indekset.
  • Din shop bliver sammenlignet med andre shops i samme kategori og størrelsesorden som din egen. Så du har et realistisk grundlag at sammenligne med.
  • Du får data og indsigt, som du ikke finder noget andet sted i verden. Og GaBoost bliver konstant videreudviklet, så du løbende får nye muligheder.
.

Martin Thorborg

Martin Thorborg

Fermentum nec turpis. In hac habitasse platea dictumst. Nunc id magna sed odio rhoncus malesuada. Pellentesque ut lorem eros

Medieomtale

Index Rapporten har mødt stor begejstring og både små og store webshops deltager. GaBoost Index Rapport er indstillet til Ehandelsprisen i kategorien "Bedste værktøj til Ehandel". Analyser fra Indexet har været omtalt i P3 nyhederne, i Fyens Radio, i avisen 24Timer, på metroXpress.dk, Borsen.dk, Bureaubiz.dk, Comon.dk og mange andre medier.

Ved at deltage i Indexet modtager du ikke alene de gratis rapporter, du bidrager samtidig til at skabe mere viden om Ehandel i Danmark.

Tilmeld

Det siger de

Morten Vadskær fra Kondomaten.dk

“9 ud af 10 får aldrig set i deres Analytics-data og får dermed aldrig forbedret deres webshop på baggrund af data. Med GaBoost' rapporter bliver forbedrings-forslag serveret foran dig på et sølvfad. Supernem optimering baseret på data (og ikke mavefornemmelse).”

Martin Thorborg fra bl.a. Thorborg TV

“GaBoost bliver for e-købmanden, et lige så vigtigt værktøj som Google Analytics”

Jesper Munk Jensen fra Dermalogica

"Vi er meget glade for at få rapporterne fra GaBoost hver måned, da vi herved sparer rigtig meget tid og kan bruge tallene direkte til at optimere vores webshop”