Om GaBoost

jacob_fritlagt

Hvordan opstod GaBoost?

”Er det godt?” og ”Hvad er normalt?” – de to spørgsmål får Jacob Kildebogaard hver gang han underviser eller rådgiver i Analytics. Samtidig havde Jacob et ønske om at hjælpe mange webshops på en gang – med simple og overskuelige men samtidig dybdegående og værdifulde analyser og rapporter.

GaBoost er Jacobs initiativ til at opnå dette.

Hvem er Jacob Kildebogaard?

Kort fortalt er Jacob blandt de absolut førende webanalytikere i Danmark. Han har gennem mange år blogget om webanalyse på Webanalytiker.dk og Amino.dk. Jacob har skrevet Analyticsbogen sammen med Morten Vadskær og er kendt for sin evige søgen efter måling af resultater.

Til daglig er Jacob AdWords og Analytics konsulent i Webjuice.dk, hvor han også er partner.

GaBoost virksomheden

GaBoost har i dag mere end 400 webshops tilmeldt til GaBoost Index. GaBoost er en etableret virksomhed og drives af GaBoost.dk ApS. Konceptet startede med navnet Webshopindeks og blev launchet i december 2011. Efter opstarten har interessen været stor, også fra udlandet, og findes derfor også i Sverige hvor Conversionista.se er den lokale partner.

GaBoost.dk er i 2013 indstillet til Ehandelsprisen som bedste værktøj til Ekøbmænd.

GaBoost.dk har været nævnt i medier som borsen.dk, bureaubiz.dk, epn.dk, nordjyske.dk og andre, samt været i avisen 24timer.