Webshop Rapport

77,- pr. måned

Det får du

Med GaBoost Webshop Rapport modtager du hver måned en rapport, med data fra din webshop. Du får input på hvordan det er gået i forhold til forrige måned, og samme måned året før.

Rapporten indeholder kommentarer med tip og tricks, og der er video guides, der passer til den situation du er i. I mailudsendelsen får du desuden månedens video. Rapporten sparer dig tid ift. rapportering, og koster mindre end 15 min. af en medarbejders timeløn. De gode tips hjælper dig samtidig til at forbedre din webshop.

Tilmeld

Fordele

  • Med Webshop Rapporten får du kanon overblik over de vigtigste analytics data - sammenlignet med forrige måned og samme måned året før.
  • Video Guides med tips til hvordan du øger omsætningen ud fra Analytics data - både i kommentarerne og i den månedlige mail med rapporten.
  • Du slipper for at rapportere selv, og rapporten er så billig at du sparer penge ift. hvad det vil tage af tid selv at trække data ud.
.

Martin Thorborg

Martin Thorborg

GaBoost Webshop Rapporterne giver webshopejere et super overblik og input. Et must for dig der driver en webshop.

Få rapportering med motivation

Webshop Rapporten udarbejdes via dine Google Analytics data. Vi trækker data ud, har udvalgt de vigtigste data og præsenterer det hele overskueligt. Den automatiske rapport indeholder ikke kun data, men også kommentarer, der alle er på baggrund af data i rapporten. Rapporten er rost for at give motivation og belønninger, alt efter hvordan resultaterne har været.

Hvis månedens resultater ikke har været gode får du ikke blot klar besked om dette, men også input til hvad du kan gøre for at rette op. Så glæd dig til din første rapport.

Tilmeld

Det siger de

Morten Vadskær fra Kondomaten.dk

“9 ud af 10 får aldrig set i deres Analytics-data og får dermed aldrig forbedret deres webshop på baggrund af data. Med gaboost' rapporter bliver forbedrings-forslag serveret foran dig på et sølvfad. Supernem optimering baseret på data (og ikke mavefornemmelse).”

Martin Thorborg fra bl.a. Thorborg TV

“GaBoost bliver for e-købmanden, et lige så vigtigt værktøj som Google Analytics”

Jesper Munk Jensen fra Dermalogica

"Vi er meget glade for at få rapporterne fra GaBoost hver måned, da vi herved sparer rigtig meget tid og kan bruge tallene direkte til at optimere vores webshop”